2011-08-29
  22:00:49

Nu är vi påväg!

Idag har jag glatt tagit kontakt med mälarsjukhuset för vidare information om hur vi skall gå tillväga med vår lilla skatt. På torsdag fick vi en tid, men som jag tyvärr kommer behöva avboka imorgon eftersom karln min jobbar som han gör. Förmodligen får vi träffa Theresé ( vår barnmorska ) i början på nästa vecka istället. Skall bli både kul & spännande..

Min kärlek & jag har idag passat på att nyttja våra lediga timmar tillsammans lite här & var. Vi har bland annat tittat in en sväng på Underbara Hem & delat lite planer ang vårt gemensama hem som snart komma skall. 

På tal om hem, så var vi på vår första visning idag! Lägenheten ligger på noachgatan & föll oss rätt i smaken, stor & luftig var den minst sagt! Hela 106 m2 skulle räcka gott & väl till oss..

Tänkte försöka få första tjing på den imorgon, håll tummarna!


2011-08-29
  01:02:26

21/8- Fick jag reda på det!

Ömmande bröst, dålig hy, ökad aptit & konstant illamåeénde- tänk att jag inte förstod vad det var! Jag trodde helt hundra på att min mens var lite sen som vanligt & skulle braka loss vilken kommande dag som helst.

Det var när illamåeéndet började bli en vana 4:e dagen i rad som misstankarna började rassla till i kroppen på mig. Jag gick samma dag till Apoteket & köpte ett graviditetstest. 

Mitt lilla hjärta, du var inte direkt planerad- men vi visste att du kunde komma till vilken dag som helst. Jag & din far seglar bland molnen just nu & planerar det allra bästa för dig tills den dagen du tittar ut. Vi har till & med börjat lura på ditt namn, vare sig du blir en liten pojke eller flicka.


Hej & hallå!
Mitt namn är Johanna Hedberg, eskilstunabo sedan barnsben & född den 29 mars 1990. Här bjuder jag er på min vardagsmeny ur livet som inredningsintresserad, gottegris & blivande mamma!

Varmt välkomna!