2011-12-31
  00:46:06

Sjukhusvistelse nr 3

Ännu en dag som lika gärna skulle kunna vart snabbspolad, allt har gått jättefort & jag har vart ledig, inte lyft ett minsta finger här hemma ( förutom när det kommer till disken då ) vilket är väldigt ovanligt. Skönt! Jag tänkte ta grovgörat på söndag istället, storskura hela lägenheten från golv till tak. Kanske passar jag på att plocka bort alla julprylar i samma veva, kommer förmodligen att både se och kännas jättetomt. Men & andra sidan får jag istället upp mysiga lampor och lyktor i fönstrerna istället..

Sjukhusvistelsen gick bra idag, jag slapp vaginal undersökning som jag oroade mig för lite grann. Vi kikade blodtryck, blodvärden, urin, mätte magen & lyssnade på prinsessans hjärta. Det var fantastiskt! Jag insåg även idag att vi har en supermysig barnmorska som gillar att prata om allt mellan reafynd, glittriga tröjor & medeltiden. Tipsa om ackepunktur under tungan så blodet " ba sprutar " verkar hon också gilla att göra. Fantastiskt säger jag, med en mycket nöjd stämma!

Jag har för övrigt vart hos kusin Nadja idag & tjockat lussebullar, trillade mest över för att nyfiket studera in hennes lägenhet som hon precis flyttat till. Mycket mysigt & hemtrevligt må jag säga!

Nu bör jag släcka ned, 5 timmar kvar till klockan ringer. Jobb hela nyårsafton, åtminstonde under morgon & eftermiddag. På kvällen packar jag min väska och beger mig till mor och far. Tobiaz jobbar, som vanligt.

Snappade två bra bilder på min lilla kila idag också som jag bara måste få visa er, skruttunge!

Godnatt :-*




2011-12-30
  00:40:44

Kyss mig

Tiden har gått ovanligt fort på jobbet idag, varför har jag inte riktigt kommit på ännu men jag antar att det bara kallas ren tur. Jag & bebis har tjockat läsk och lussebullar framför hyrfilm ikväll, tända ljus och soffan full av kuddar har vi också haft. Precis vad vi förtjänar efter en dag fylld av surtanter och gubbar..

Filmen vi såg heter KYSS MIG, och "weyhey" vad bra den var! Jag ger den en rejäl guldtia och applåd härifrån.

Jäklar vad skönt det är att ligga & koppla av såhär, älskar när hon börjar sin cirkus där inne- strax efter 23 om kvällarna. Stod igår & tittade på min mage i säkert närmare en timme, från alla håll & kanter såklart. Insåg för första gången hur gigantisk jag verkligen börjar bli, och att det inte är märkligt alls att det faktiskt ligger ett litet mirakel där inne. Platts ser det åtminstonde ut att finnas gott om, eller borde jag säga tvärtom? ;)

Nåväl, nu är det dags att tvätta bort sminket så att jag hinner få sova några timmar innan det är dags för besök hos BM imorgonbitti. Är lite nervös faktiskt..

Men mer om det imorgon, natti natti!


2011-12-29
  14:00:27

Tröttmössa

Otroligt att jag fick 8 timmars sömn inatt & endå sitter här på bussen och storgäspar. Fick i mig en ordentlig "brunch" innan jag stack bestående av grönsakssoppa med rågbröd, det borde jag stå mig på lite längre än vad jag brukar stoppa i mig innan jobbet..

Mellandagsrean pågår fortfarande på Tuna & jag förstår verkligen inte hur folk orkar! Hysteriska, minst sagt.. Det är inte sådär jättekul att jobba måste jag erkänna, det är när folk tröttnar på att trängas där ute i de svettiga köerna som de kommer till oss och surar till en fika. Fy vad jag längtar efter att få bli ledig, slippa alla dessa surhuvuden..

Måste visa er min & prinsessans julklapp från hennes gudmor, se så sött!

 


2011-12-29
  00:53:33

Fynd

Efter att ha tittat klart på hela kvällens film kan jag glatt meddela att den efter många om & men var helt okej, en välförtjänt 8:a!

Ögonen börjar att rinna på mig nu, jag är så oerhört trött. Slipper väckarklockans gap före klockan 7 imorgonbitti, vilket glädjer mig något så enormt. Dock slipper jag inte undan jobbet endå.. Får vänta tills på fredag innan jag blir ledig, åh vad jag längtar!

Avslutar med en & annan bild från dagens reafynd, hoppas att hon gillar dem. En sparkdräkt, en body och en hakklapp..


2011-12-28
  22:24:44

Ny design

Äntligen är min nya design på platts, jag är riktigt nöjd och anser den vara värd varenda krona! Kul. Något som också är skönt är att jag äntligen befiner mig på hemmaplan, mätt & belåten efter massor med mat från Spicy hot. Har proppat hela soffan full med kuddar & packat in mig själv i mystäcket, brevid mig har jag båda missekissarna & en ask geisha. Kan det bli bättre? Nja, tveksamt. Ett glas rött & lite tända ljus skulle väl det vara förståss, men det fungerar minst lika bra utan..

På tv spelas Grabben i graven brevid, det är första gången jag ser den och hitils är det väl inte särskillt mycket att hurra över. 

Jag håller för övrigt på att bli knäpp på grannarna ovan, de låter som om de har en "hoppa hage matta" genom hela lägenheten, eller kanske en bowlingbana. Varenda vägg i vardagsrummet skakar just nu! Suck.. 



2011-12-28
  00:48:09

Hormonernas krig

Dagen har ordnat upp sig allt eftersom, trotts en lagom tuff start. Jag har fått bita igen förbannat hårt för att inte brista på jobbet & lyckades mer än väl. Synd bara att det inte höll hela vägen hem, förstår inte vart alla förbannade tårar och surerier kommer ifrån. Hormonerna krigar inom mig just nu, och jag börjar ärligt talat att tröttna på det. Är det något som är värt att gråta över så är det mina vader och fötter, fy vad smärtan sliter mig stycken!

Kila ligger på min mage just nu & spinner högt, hon har blivit mer "mammig" än någonsin på senaste, undrar varför. Undrar om hon känner hur bebis hoppar & far där inne just nu? Känslan är skön & jag njuter till tusen..


2011-12-27
  08:09:15

Förbannade skitdag!

Mer än en sketen timmas sömn blev det nog inte inatt, om ens det. Sitter på bussen mot jobbet nu sådär skapligt knäckt, ögonen rinner & jag är vrålarg. Har kallsvettats under de senaste timmarna, & än verkar det inte vilja ge sig.

Inte nog med det här, är jag som vanligt skitförbannad på Tobiaz. Jag är så arg för att han går & lägger sig 40 min innan min klocka ringer, jag är så arg för att han snarkar högt, jag är så JÄVLA arg för att det aldrig finns någon juice på morgonen för att han dricker flera liter om dagen. Fan vad förbannad jag är!

Nu ska jag kliva av bussen & gråta lite på jobbet tänkte jag. Kanske plåstra om några av blåsorna som uppkommit efter att jag hällde en kanna kokande kaffe på min hand igår. Suck!


2011-12-26
  23:42:56

En enorm längtan

Hur kan man längta ihjäl sig efter något som man aldrig har träffat? Stampar omkring i 25:e veckan av min graviditet just nu har nog aldrig mått så bra! Klart att det börjar bli lite tungt på jobbet & sådär, ryggen känns väl en aning klen. Fötterna värker lite extra, men jag finner alltid lösningar & brukar slänga av mig tofflorna bakom kassadisken, och sedan ge dem en rejäl omgång med knåderi innan läggdags. Finner ingen större anledning att gnälla, men vågar dock erkänna att tanken av att föda för tidigt pga jobbet gör mig lite nervös. I mina dagliga arbetsuppgifter ingår många tunga lyft av bla drickabackar, vilket jag har hört INTE ska vara någon höjdare.

På fredag har jag möte nummer 2 med vår barnmorska, det ser jag fram emot.

Nu skall jag njuta lite av prinsessans rejäla cirkusnummer där inne, & hoppas kunna somna när hon lugnat ner sig. Det är roligt att det har börjat att synas utanpå lite nu också, magen hoppar och far lite åt alla håll och kanter mellan varven.

Kram på er.


2011-12-26
  01:32:36

Vackra jul!

Nu är julen över & luften börjar redan kännas grå. Alla gnistrande ljus & skenet av julgranen glimmtar inte lika glatt längre, tänk vad fort det kan vända på bara ett dygn! Längtar redan till nästa år, då jag tänker klä min ängladotter i rött & njuta mer av julen än någonsin..

Det har för övrigt vart en bra helg. I fredags åkte jag ut till mor & far på landet, vi myste till en varm & fridfull uppersittarkväll & laddade om batterierna lite inför en julafton sprängfylld av kärlek. Bastubad & en fantastisk frukost med allt & lite till fick bli en utav de bästa starterna på dagen någonsin.. Kalle anka & paketen var som alla andra år helt perfekta! Tack alla, för allt fint.

Har för övrigt legat på soffan hela dagen, klämmt & kännt på alla fina paket till bebis från gårdagen. Hon har så mycket fint som väntar på henne här ute nu, att jag börjar tycka att all längtan är jobbig..

Det är storm ute & det känns som om hela huset skall stryka med snart, jag kan inte sova och stör mig på att behöva kliva upp tidigt imorgonbitti för att jobba. Det är verkligen det sista jag vill just nu!

Bloggen är lite rörig för tillfället, jag hoppas kunna få min beställda design på platts i veckan nu. Håll tummarna!

Avslutar med en bild från julaftonsfrukosten, & lite annat sött förståss..


2011-12-23
  08:13:40

Julstress

Jag förstår inte vad jag gör för fel, precis vid samma tidpunkt förra året var det samma visa! Ryggen ger upp & ger mig kramper, feber & ett rejält handikapp. Förra året gav jag mig på både massage & ett besök hos en kiropraktor- inget av dem hjälpte så jag proppade kroppen full av preparat & överdoserade tigerbalsamet väl.

Nu kan jag inte göra någonting, för att vara gravid sätter tydligen stopp för de smärtstillande medecinerna. Inte ens tigerbalsam eller zoongele får jag använda?! Rekomenderad smärtlindring: en alvedon & vila. Det kryper i hela kroppen på mig!

Jag tog mig upp ur sängen åtminstonde, efter många om & men. Funderar på hur det ska gå på jobbet när både golv skall skuras & drickabackar lyftas. Jag tror jag kommer gå av..

Slutar vid 14- tiden, har en miljard saker att hinna med. Julklappar & städ, stressen slapp jag visst inte undan iår heller, inte ryggsmärtan för den delen heller..


2011-12-22
  01:16:25

Nattprinsessa

Några makaroner & köttfärssås blev det då inte, gav mig på fisken istället. Fixade pressad potatis & sallat till, kände att det var dags att fylla på vitaminförrådet igen. Som vanligt kunde jag inte hålla tassarna borta från efterrätt, så jag slängde ihop lite chokladpudding som jag så glatt sliskade i mig med en rejäl klick vispgrädde.

Har för övrigt inte fått särskillt mycket gjort idag, kände bara för att vila ut- så har vilat på soffan i stort sett hela dagen. Tittat lite på "jul med Ernst", och insett ännu en gång hur mycket jag skulle behöva honom i mitt hem.

Det knuffar på riktigt ordentligt inne i magen på mig just nu, har nog aldrig kännt såhär starka sparkar. Kanske visar hon bara uppskattning på knäckemackan & apelsinen som just slank ned?

Frågan är ju bara varför hon sätter igång när jag skall sova & istället vara helt lugn under dagtid?

Avslutar med en bild av dagens chokladpudding med vispgrädde, Godnatt!


2011-12-21
  15:11:59

Lite sämre

Idag är ingen bra dag, det kom jag nämligen nyss på! Sitter ihopsjunken i soffan och har precis tittat klart på någon julfilm, brevid mig ligger Kendra och snarkar för fulla drag. Klart att det är skönt att vara ledig, men just idag tror jag att tankekartan är lite väl stor i huvudet på mig. Jag drömmer mardrömmar nästan varje natt och det börjar bli ganska så tröttsamt, ena gången blir jag kär i någon annan och andra gången drunknar jag i en flodvåg. Samma sak, om och om igen.

Utan att vilja erkänna det för mig själv så ältar jag lite utav det förflutna fortfarande. Jag är livrädd för att behöva gå igenom samma process en gång till som för bara ett halvår sedan slet mig i stycken. Jag vet att man ska se frammåt, lämna det förflutna bakom sig och vara glad över det man har. Men jag undrar ärligt talat om det finns någon människa i hela världen som kan göra det oberört?

Nåväl, nu skriker nog både bebis och magen efter mat samtidigt! Makaroner och köttförssås lockar..


2011-12-21
  00:27:22

Prinsesskick!

Tänka sig att jag redan stapplar omkring i vecka 25 av min graviditet, tiden går så fort att jag nästan letar efter anledningar att börja blir lite nervös snart. Hur kommer det sig att jag är så lugn? Jag borde ha massor att tänka på, att förbereda. Prinsessan växer för varje dag som går & min mage blir bara allt större- vilket gör mig till den lyckligaste kvinnan i världen. Sedan inskrivningen på mälarsjukhuset har jag gått upp totalt 9,5 kilo, vilket är under en period på ca 3 månader.

För övrigt så mår jag bra, om man bortser från att jag faktiskt vågar erkänna att det börjar bli lite tungt. Jag har det en aning svettigare på jobbet & får lätt vidrigt ont i fötterna. Vaderna strålar alltid smärta under kvällstid & svanken på mig är väl inte den starkaste jag haft.. Nåväl, ingen idé att gnälla- jag ANTAR att det hör till- och jag VET att det är värt det. Glädjen är obeskrivlig, i lördags kände jag första riktiga "kicken" där inne, innan har hon bara buffat & knuffat lite grann. Dessutom känner jag sparkarna en aning högre upp nu, med andra ord inte enbart nere i buken.

Avslutar med en bild på hjärtats födelsedagstårta från gårdagen. Tack för idag, kram på er!


2011-12-19
  02:07:40

Happy B-day!

Okej, jag borde sovit för en hel evighet sedan- jag vet! Det är bara cirkus 6 timmar kvar tills min klocka ringer & som jobbet kallar. Slut på det roliga & in i en ny vecka igen! Hoppas den går minst lika fort som de andra gjort den senaste tiden..

Anledningen till att jag valde en uppdatering såhär dags är för att sömnen inte alls är mig nära just nu. Den blåste bort rätt fort när Tobbe BOKSTAVLIGEN rammlade innanför dörren här hemma för en stund sedan. Vilken bra start på hans födelsedag! Personalfest hette det visst från början om jag inte minns helt fel? Det här verkar mer ha vart ett fjortisdisco. Karln vet ju inte ens vad han heter..

Eftersom att jag kastade in honom på toaletten har jag lite svårt att kunna koppla av för tillfället. Undrar vad han gör där inne? Jag tror han somnat faktiskt. Lär bli en skojig natt för honom, minst lika skojig som det är att hiva i sig sådär mycket alkohol?

Som man bäddar får man ligga, TYVÄRR. Med det vill jag först och främst ha sagt 1: rätt åt honom, 2: jag fixar inte att ha karn brevid mig inatt, räcker med att känna hans "absolut vodka lukt" på 6 meters håll för att jag ska börja hulka hysteriskt.

Nåväl, det är din dag så jag antar att du väljer själv hur du vill fira den ;) Grattis iallafall älskling..


2011-12-18
  22:42:47

Julstämma

Skönt med en rejäl vilodag, minns inte sist jag fick så mycket tid att gosa omkring i sängen. Jag har varvat ned, lagat mat & bakat lite julgodis- närmare bestämmt knäck & ischoklad. Riktigt lyckat blev det må jag säga!

Igår klädde jag granen här hemma & julstädade för fulla muggar! Skönt att få det mesta klappat och klart nu inför julen. Synd bara att den blev så ful, granen alltså. Jag tror vi har toppat listan för årets gräsligaste, 21 år gammalt plast klätt med kulor som påminner lite om zigenarnas strassörhängen.

Nåväl, hellre en ful gran än ingenting alls.. Julstämningen sitter där den ska åtminstonde!


2011-12-16
  23:56:09

Panikattack

Jisses vad hon knuffar & buffar där inne på mig just nu! Kanske blev hon lite orolig när jag för bara en timma sedan höll på att tappa andan här hemma i soffan?

Jag låg under min mysfilt & tuggade på en fransk maräng, ni vet en sån där gigantisk med choklad? Plöttsligt satte sig en bit lite fel i halsen på mig & ett "lock" bildades. Snacka om att jag fick panik! Vet inte om jag någon gång hållt i telefonen & vart så nära på att ringa 112.

Efter flera försök av hostande & hulkande ( som för övrigt kändes som en hel evighet ) lyckades jag spy upp allt på mattan. Fint värre, eller inte. Började störtböla direkt efteråt & antar att det var panikrelaterat. Ganska lättad över att jag klarade av det själv, men mindre glad över att jag nu måste skura mattan som en dåre.

Vad gör man egentligen när något sådant här händer? Jag var ju själv hemma dessutom. Ambulans skulle aldrig hinna komma i tid, springer man över till grannen, eller vad i helskotta tar man sig till?!

Det kommer garanterat att dröja ett tag innan jag äter maräng igen. Nu ska jag lugna bebis lite med en kopp te,

Godnatt.


2011-12-16
  00:45:28

En längtan

Natten till idag blev ingen större hit, har sovit minst lika dåligt & lika lite som resten av dagarna den här veckan. ( & förra )

Jag har lyckats pussla ihop dagen endå, även om kaffet på jobbet inte längre smakar lika gott eller att mitt humör pendlar mellan himmel & helvete stup i kvarten.

Jag är kissnödig hela tiden & har ont i fötterna som aldrig förr! Jag antar att "någon" inne i magen på mig känner sig lite skylldig? Jag kan leva med det här, men tanken på att det förmodligen kommer bli värre stressar upp mig lite..

Idag har jag bokat tid för ultraljud i Stockholm, 2D-3D & 4D! Superhäftigt. Vi kommer få se vår lilla ängel ännu en gång innan hon tittar ut, & det kryper i kroppen på mig redan nu! Tänka sig att denna gång kommer vi få skåda hennes rörelser i detalj, ansiktet-händer & fötter. Jag längtar! 25/1-2012.

Nu läggdags, upp & hoppa skapligt imorgonbitti. Eländiga jobb!


2011-12-14
  08:20:13

Isgata

Vaknade upp rosenrasande idag, känner att jag sovit som ett riktigt arsel igen. Inte blir det bättre av att katterna fortfarande löper eller att Tobiaz har en störd dygnsrytm & går och lägger sig 5 på imorgonen, en timme innan min klocka ringer. Funderar allvarligt talat på att flytta hem till mor & far, bara sådär tillfälligt liksom. Får ingen som helst ro i kroppen där hemma! Trött på att hela tiden ha fullt upp, skulle vara trevligt & lämna hushållssysslorna till den andre. Undrar hur det skulle se ut? Undrar om han skulle fixa & sova 3 timmar istället för 13?

Hur som helst ska jag strax stappla in på jobbet. Känner kontrasten mellan hettan på bussen & frosten utomhus. Jag håller på & frysa ihjäl tror jag! Isgata är det också, lär se ut som happyfeet när jag går här i min aldeles för lilla vinterjacka. Hmpf.. Om man endå kunde vara happy liksom..


2011-12-12
  21:49:24

Lussemjau

Att nämna något om att hysterin skulle vara som bortblåst på jobbet idag måste ha vart det största skämtet jag dragit på länge. Vi har bokstavligen talat haft kalabalik idag! Såklart jobbade jag helt själv under dessa timmar (förmiddag), jag fick bita ihop riktigt hårt för att inte få ett hemskt nervsammanbrott kan jag lova er.

Somnade på soffan bara några minuter efter att jag kom innanför dörren här hemma, förlorade massor med tid som jag hade tänkt spendera på att bla besöka vetrinärn för att fixa p-piller till katterna. Men icke! Jag får skylla mig själv helt enkelt.

Blev inte tillräckligt mätt av kvällsmaten jag ordnade ( pommes, lövbiff & beasås ) , så har precis tryckt i mig en stor skål med fil. Det är helt sjukt vad jag äter, men jag antar att det är bättre än och sitta hungrig- vilket är 100 ggr jobbigare!

Nåväl, lite tvmys med missarna nu då innan klockan slår över till midnatt- & lucia för den delen. Har Kendra lite extra tur blir hon korad till ekurirens lussekatt. Men eftersom jag inte hört något, så antar jag att hon får bli min privata lussekisse här hemma istället. Jag är så stolt över henne endå, hon & min fina Kila får dela på segern. Ska köpa en stor påse godis till dem imorgon bara för att..

Godnatt på er.


2011-12-12
  08:14:59

Vansinnig

Vaknade för det första försent & för det andra på en utav mina dåligaste sidor någonsin. Har sovit som en kratta & fått aldeles för många raseriutbrott på missarna, de löper nämligen- BÅDA TVÅ SAMTIDIGT! Sångduett omvarannat kan jag lova, det låter förjävligt.

Jag slutar rätt skapligt idag, så tänker ta mig ner på stan till vetrinären & rådfråga om p-piller. Till katterna alltså.
Hoppas det får tyst på dem, jag står inte ut en dag till!

På tal om dåligt, jobbigt & totalt värdelöst så fick jag förvånadsvis värt ett mycket godhjärtat bemötande på bussen idag. Det lyste nog upp hela min morgon faktiskt, tack du snälla busschauför. ( önskar dina kolegor kunde vara likadana )

Dags att trampa in på jobbet nu då, dygnsur & grann!


2011-12-11
  23:34:38

Lusseklappar

Kvällens Beck-film var ok, bättre än de andra skitfilmerna som visats de senaste veckorna. Till tvtittandet har jag tryckt i mig massor av apelsiner, men godaste av allt var endå de varma lussebullarna med mjölk. Jag skulle lätt kunna leva på det!

Har passat på & slagit in några julklappar nyligen också, nu börjar det ta sig där på pakethyllan, inne i garderoben. Snart färdig, men bara snart!

Dags att förbereda sig för sängen, upp tidigt imorgonbitti för ytterligare ett par tunapark timmar. Skönt att helgen är över, kanske har hysterin lagt sig. Jag hoppas..


2011-12-11
  21:01:02

Bondedrömmar

Jag minns inte sist jag sov så bra som inatt. Lyckades vakna på en utav mina bästa sidor fastän jag ville sova vidare och SLUTA drömma om sliskgubben från "bonde söker fru" & hans kärlek till MIG. Ni vet han den där blonda som rider hästar? Skrattar högt av bara tanken. Usch!

Har smyghandlat en födelsedagspresent till min älskade idag, så nu är det avklarat. En sak mindre att tänka på med andra ord, skönt är väl det.

- Gårdagens smöreri ;) en liten påminnelse bara..


2011-12-11
  01:29:45

Påfyllning

Det är fruktansvärt vad fort tiden går! Imorgon räknas helgen redan som slut & det är 3:e ljuset i adventsljusstaken som ryker. Jag har bara jobb planerat än sålänge, men fortfarande kan ju något oväntat dyka upp i vassen så att säga.

Har hunnit fylla på tomtesäcken lite efter dagens tårt & bullslit, toppen! Nu är det bara småkraffs kvar.

Har lagat en gudomlig middag till mig själv idag bestående av pressad potatis, fisk & grönsaker. Tobiaz jobbar natt, illa- men desto mer mat till mig! Jag som inte ens äter fisk egentligen? Sugen jag har ständigt efter något är ju inte direkt normala..

Min mage skriker nu igen & det rycker rätt ordentligt där inne. Är hon förbannad mån tro? Jag är så sugen på fil.. Nog är det värt att besöka kylskåpet för att tysta hungern,

Missarnas nya leksak idag! Kendra har en ny favorit tror jag visst..


2011-12-10
  08:24:55

Ploj

Då har jag återigen slagit mig ned på ett av stadsbussarnas obekväma säten, trött & inte alls sådär pepp på att jobba som jag kanske borde vara. Har sovit som en kratta inatt, & enligt beräkningar så blev det inte mer än cirkus 2 timmar. Det första jag tänkte när klockan ringde var att jag hade ställt den fel, så jag utbrast högt & gnälligt " är det ett skämt eller ?! ", stackars Tobbe som vaknade. Eller inte..

Det är isgata ute, precis överallt. Bussen har svårt att hålla sig kvar på vägen och "sladdar till" ganska så kraftigt i varenda rondell.

Nåväl, snart dags att kliva av. Kanellatte, here i come!


2011-12-10
  00:26:08

Ett litet farväl

Perfekt med en ledig fredag! Känns som att jag fått mycket gjort här hemma idag, vilket var väl behövligt. Dammat, skurat, tvättat, diskat & lagat mat. Imorgon åker de nya gardinerna upp, sedan känner jag mig ganska förberedd inför julen. Grovjobbet är i princip gjort! Väntar in julgranen nästa, längtar efter att få smycka den sådär vackert som alltid..

Har vart (förhoppningsvis) sista gången i min fd. Lägenhet i eftermiddags, kändes lite skummt att trippa omkring där igen- men tog tag i det sista vad gällde städ & fann mig själv glad och nöjd när det var dags att åka. Jag hoppas det nya paret får ut lika mycket glädje som jag fått där, i min allra första lägenhet, någonsin. Jag hade det riktigt fint må jag erkänna, trivdes som tusan. Det hemmet fick vara med om mycket i mitt sällskap minsann, men ack, livet går vidare. Farväl, du min första vrålfina lägenhet..

Räknar med en upp & nedvänd morgondag, det kommer förmodligen att vara kaos på jobbet. Är ganska så säker, kupongrace + helg brukar vara katastrof. Folk är snäppet galnare än någonsin! *buar tyst för mig själv*

Jag vet inte om det är hunger eller bebis som kurrar högt där inne i magen min just nu, men jag tröck nyss i mig 2 toast & glass med maräng. Det börjar bli jobbigt att vara hungrig 2 ggr i timmen känner jag nu.. Finner ingen mening med det?

Får försöka ignorera det en stund till och hoppas kunna somna endå. Annars gör jag som vanligt, tar en nattur till kylskåpet & rotar lite. Fy skämms!

Godnatt.

 


2011-12-06
  23:35:01

Nattuggla

Härtat skuttar lite högre varje gång jag kikar ut genom fönstret här hemma & ser det vackra vita täcket som tryggt vilar på backen. Åh du älskade snö, vad jag saknat dig!

Jag ligger helt perfekt just nu, här i vår ljuva säng. Ljusen brinner lite svagt i fönstret & jag har på känn att de snart ger upp lågan. Det spelar ingen roll, för hos mig på varsin sida ligger mina små troll & spinner högljutt. De är nog lika trötta som mig, förmodligen ligger jag också och snarkar snart..

Klockan är efter 23, snart börjar prinsessan med sin cirkus. Skulle tippa på 20 minuter till, sen är hon i full gång! Det brukar inte bli sådär tyst och stilla igen förän vid 01, tänka sig vilken liten nattugla det är. Brås hon på mig måntro? ;)

Stor godnattkram till er alla!


2011-12-06
  00:06:04

Jag ser det snöar!

Tiden går fort när man har roligt, det har jag lärt mig mer än väl idag! Spendrat många timmar tillsammans med Janina, utomhus! Vi har gått långpromenad & njutit av vinterkylan som bet i våra kinder rejält. Belönade oss med en bauta fika på Konditori Janelings, snacka om "yummy-yummy"! Skönt att byta ut amarantfikat för en gångs skull..

Har nyligen avnjutit en stor nybakad rågsiktskaka med julskinka & senap på, till det fyllde jag såklart den största koppen jag kunde hitta i köket med varm choklad. Tittade på paranormal activity filmen & höll (som alla andra två gånger jag sett den) på att kissa ner mig. Skitläbbig! Det där med skräck är inte riktigt min typ av changer..

Snart dags att krypa ned, imorgon är det back to tuna park som gäller igen- men tänker pina mig själv en stund till här i tvsoffan framför tobbes dåliga tvprogram. Ibland får man väl offra sig lite ;)

Kram & godnatt.


2011-12-05
  02:03:46

Cirkusmage

Jisses vad det rycker i magen på mig just nu! Ligger i sängen & njuter av lilltjejens cirkusnummer där inne. Bilderna lever kvar inuti mig från ultraljudet & det är lika fantastiskt varje gång jag tänker på det. Är det fortfarande så det ser ut? Har hon växt mycket? Ligger hon på ett annat sätt? Mår hon bra?

I lördags köpte jag mitt första "mamma-plagg", det blev ett par jeans/leggings med hög resårmidja. De är sjukt fula för övrigt, men sitter helt okej på! Ser ut som vilka jeansleggings som helst & störtsköna är de dessutom. Kommer hålla bullen i ugnen varm under åtminstonde halva vintern skulle jag tro, väl värda att spendera 300 kronor på.

Känner inte att jag vill visa er ultraljudsbilderna än, om jag nu någonsin kommer att vilja det- men en söt fot kan väl inte vara att lämna ut för mycket? Det är mycket jag tystar om i bloggen, även om jag nästan blottar 80% av mitt privatliv här. Äsch, det är ni värda tycker jag ;-)

Prinsessans fot, vecka 21. Så söt att jag bara vill äta upp den!


2011-12-04
  23:04:10

Tacoskoma

Ligger & sväller på soffan, är så pass mätt efter all tacos att jag knappt kan röra mig. Väl behövligt efter en lagom katastrofal dag på jobbet tycker jag!

Imorgon är jag ledig, har planerat att bara vara hemma och dona hela dagen. Städa & baka står på topplistan :-)

Nu lite mer beck & soffmys..
Hejsålänge!


2011-12-04
  00:13:29

Lite lyckligare

Vilken konstig dag de vart, full rulle på jobbet från morgon till sen eftermiddag. Jag slutade vid tre, men landade inte på hemmaplan förän efter 6. Dels för att jag jobbade över, men också för att jag inte kunde låta bli att spana på ytterligare några julklappar. Det blev en till pappa & en till mig själv!

Efter att ha proppat i mig hämtmat från spicy somnade jag blixtsnabbt på soffan & försökte vakna till vid ett flertal tillfällen. Inte för att det var särskillt svårt egentligen, då telefonen ringde & grannarnas urdåliga musik fick väggarna att vibrera vid ett flertal tillfällen. Men usch så trött jag är! Och är fortfarande dessutom..

Mina fötter gör sådär ont igen att jag helst av allt bara vill slippa stå upp. Tusen nålar & lite till ungefär..

Min svank/rygg/rumpa har heller inte direkt bättrat sig. 10 minuters sittande & jag kan knappt resa mig upp efteråt, kan det vara någon nerv i klämm mån tro?

Skönt att saker & ting börjar komma på platts här hemma, jag är så nöjd! Börjar till & med imponeras av Tobiaz framsteg till att hålla rent & snyggt omkring sig, det var ett rent helvete från början kan jag ju tala om! Känner mig lite lyckligare än någonsin tror jag visst :)

Nu ska jag försöka koppla bort grannarnas oväsen & killa bebismagen lite grann. Hoppas på att snart kunna somna om igen..

En bild från hallen in mot "större hallen" & vardagsrummet..


2011-12-02
  08:14:01

Morgon burr

Brr, vilken morgon! Supertrött & superfrusen är jag, vaknade som vanligt upp efter ca 5 timmars mardrömmar. Den här gången sprang jag för livet, blev jagad av en grupp människor jag inte ens kände till.

Sitter för övrigt på bussen återigen nu, inte så jättepepp på Tuna park idag, men de brukar ordna upp sig rätt fort. Jag får ju kanellatte& lussebulle till morgonfika, kan ju knappast bli bättre.

Känns inte alls som fredag, veckan har gått så fort att det lika gärna skulle kunna vara tis idag. Galet!

Gravidkulan mår bra, den har inte växt så mycket sedan sist jag visade er, men jisses så hård den blivit, en riktig ballong! Mår bra, & lider inte av några konstigheter. Får dock superont kring svankområdet när jag sitter under längre perioder. Gör det ibland nästan omöjligt för mig att resa mig upp, eller det tar minst sagt sin lilla tid. Får ta upp de vid nästa möte med bm.

Lite julklappsmys & bak ikväll då! Ser redan fram emot det. Ha en bra dag!


2011-12-01
  18:24:26

Småhandlat

Erikslund shoppingcenter har jag spenderat i stort sett hela min dag på! Fy så mycket fint jag hittade, men ack så tunn plånboken var. Hade jag kunnat spendera varendra krona så hade jag ju givetvis gjort det, men nu är det snart jul- & julklapparna måste sättas i fokus. Jag är snart klar, men Tobiaz och pappa är fortfarande kvar.

Sedan gäller det att lägga undan en rejäl peng så att vi kan köpa vår efterlängtade julgran.

Det där med ekonomi är väl inte årets höjdpunkt kring juletider. Hur som helst har jag fått med mig lite smink, en tröja & en ny diskmedelspump hem. Några fina julgranskulor i glas fick jag visst också med mig, kommer bli jättefint i vardagsrumsfönstret. Nya dricksglas & grytunderlägg..

Sitter i bilen nu igen, vände så fort vi var hemma från västerås. Åkte med Tobiaz & har vart på underbara hem. Väl värt att spendera lite kvällstid på..

Dags för nästa stopp, willys.
Hej sålänge.


2011-12-01
  03:14:21

Nytt inlägg?

Vad irriterande, skrev just världens inlägg som bara spårlöst försvann när jag skulle publicera det. Suck!

Hur som helst, orkar inte dra storyn en gång till- så säger bara godnatt. Mina andra tre små hjärtan har fortfarande inte slitit sig från soffan, utan ligger fortfarande kvar & myser.

Såhär skönt såg Kendra ut att ha det innan jag gick, mitt lilla iglomonster! Glömm inte att rösta fram henne till årets lussekatt här: http://ekuriren.se/lussekatten/1.1265937-1-kendra


Hej & hallå!
Mitt namn är Johanna Hedberg, eskilstunabo sedan barnsben & född den 29 mars 1990. Här bjuder jag er på min vardagsmeny ur livet som inredningsintresserad, gottegris & blivande mamma!

Varmt välkomna!