2012-01-31
  10:37:42

Upp & hoppa

Har precis slagit upp mina blå, älskar att ligga & dra mig i sängen innan alla "måsten" för dagen sätter igång. Sockertussarna ligger som vanligt nära mig- på den vänstra sidan, intill badbollsmagen min. På högersidan har jag precis lyckats skaka av mig snorpelle, han sover som vanligt som en stock. Jag väntar med att väcka honom, så hinner jag både duscha och äta frukost i lugn & ro. Vi skall nämligen uträtta lite ärenden sen innan jag börjar att jobba. (14.00) Spännande var ordet, minst sagt!

Igår gjorde jag matlåda, ris med kycklinggryta, försökte ge mig på den där chili & lime smaken- men det gick väl sådär. Det spelar ioförsig ingen roll just nu, då bara tanken på mat framkallar överproduktion av saliv i hela munnen på mig & får bebiskulan att både skrika & kurra av förtvivlan.

Frukost först, idag ska jag köra på gröt! Ha en fin dag alla..

Ännu en gosig bild på älskade lilla hjärtat, lägg märke till foten vid örat! Pluttunge. Vi bara längtar & längtar efter dig just nu!!


2012-01-30
  00:51:08

Slut på det roliga

Då var det slut på ledigheten, två dagar känns mer som två timmar & det är inte direkt så man jublar för att imorgon vara tillbaka på jobbet igen. Dummt att klaga på en växande plånbok dock!

Ligger i sängen nu, omstoppad väl under täcket tillsammans med mina små sockertussar. Tobiaz har bosatt sig i soffan & verkar ha fastnat där, det låter som han ylar fast jag tror han i själva verket sjunger till någon bolibompalåt på sin fattiga lur. Mja, desto mer platts åt mig, älskar att bre ut mig över hela sängen..


2012-01-29
  01:43:37

Ledig på riktigt

Har legat på soffan större delen av dagen, bäst & passa på när man är ledig. Skönt att bara få vara ifred, inte ens telefonen har jag brytt mig om. Slog om den till ljudlös redan igår kväll & har fortfarande valt att ignorera den, ja förutom nu då.

Har vart ute på en 40- minuters promenad idag, helt själv tillsammans med prinsessan som vart fullt aktiv inne i lillstora magen min. Det var skönt att rensa tankarna lite, trots att kylan bet i mina kinder. Jag känner att tiden fram till beräknad förlossning går lite väl sakta nu, jag håller på att längta ihjäl mig tror jag visst..

Dags att krypa ned, imorgon tänker jag fortsätta att ignorera telefonen & lägga fokus på städ, tvätt & skur här hemma. Jag har massvis med tråkiga saker att ta tag i! Men sånt är livet. Godnatt på er.

Såhär glad såg Kila ut & vara för cirkus en kvart sedan. Surpelle ..


2012-01-27
  01:03:30

Lilla M

Det är snart helg igen & jag har jättesvårt att faktiskt förstå det. Känns som om jag nyss vaknade upp till en lång, ny & grågrummlig vecka.

Ultraljudet i stockholm gick bra, det var helt magiskt att få se det lilla knytet igen. En prinsessa rådde det inga tvivel om! En mycket vacker sådan må jag säga, med sin fars lilla pussmun. Lite bråkig var hon visst också ( vilket inte är så konstigt med tanke på vem som är fadern ), hur som helst så var hon svår att få på bild. Med både händer & fötter skymmande för ansiktet kallade barnmorskan henne både vig & för akrobat. Vår prinsessa låg redan med huvudet nedåt & sög på tårna istället för tex tummen. När hon väl släppte taget & tittade fram hade hon ett leende som fick hela mig att bli knäsvag, ja hela min värld blev aldeles varm om inte annat..

Vi längtar efter dig så, lilla M.
Snart får vi hålla dig i vår famn..


2012-01-25
  00:00:05

Nervositet

Äntligen är dagen slut & som jag har längtat! Timmarna har gått olidligt sakta på jobbet idag & sista trettio minutrarna innan stängning trodde jag ärligt talat att mina ben skulle domna bort. Smärtan är så jäkla obeskrivlig!

Har legat någon timme med fötterna på soffans ryggstöd sedan jag kom hem i hopp om att svullnaden skall lägga sig, och tänka sig vilken tur jag har.

Tonfisk sallad till kvällsmat & kvällen blev plötsligt lite ljusare. Gott, minst sagt!
Hjärtat kom precis hem från jobbet & vi skall strax krypa ned, tillsammans för en gångs skull. Imorgon har vi en stor dag framför oss och det ska inte lite trötthet få ta ifrån oss minsann.

Ultraljudsdags klockan 12.15 imorgon på tittut i Stockholm, förhoppningsvis ser allt bra ut. Jag är så himla nervös över att behöva se något som jag inte vill se. Jag vill ju givetsvis att min lilla flicka skall vara hundra procent frisk!

På tal om "lilla flicka", det skulle ju lika gärna kunna ligga en liten prins där inne och sprattla. Det har ju faktiskt hänt förut..

Jag återkommer imorgon med förhoppningsvis både bild och glada besked!
Puss & kram på er!

2012-01-23
  23:04:39

En liten besvikelse

Med en skvätt tårar i ögonen måste jag erkänna en svidande sak, barnvagnen som jag så gott som längtat ihjäl mig efter kommer icke att bli vår. Såklart är den beställd & sådär, men min godhjärtade karl fick mig vända både tycke & tänk under gårdagen. En klassisk lite gammeldags barnvagn är en miljard gånger vackrare att se på, men så var det ju de där med säkerheten. Impulsiv som jag är, fanns det inte ens någon garanti på den här vagnen. Vad gör vi om den går sönder? Beställer reservdelar online som tar flera veckor att få hem? Som dessutom kostar skjortan. Nja, tveksamt.

Leveranstiden är fortfarande 4 veckor & det känns trisst att returnera den de första vi gör. Bara den kostnaden var olagligt dyr! Biter ihop och sätter mig i skammvrån ett tag,

du hade rätt hjärtat! Jag skall i fortsättningen överväga beslut till prinsessan med dig innan jag gör något, jag lovar!


2012-01-22
  22:52:15

Dumma ben

Ligger gott nedkrupen i soffan här hemma, på tv spelas Walander och jag försöker ignorera smärtan i mina ben. Vaderna gör förbannat ont ikväll & när jag slutade jobbet strax före 17 idag fick jag inte ens igen dragkedjan på stövlarna. Svullen var väl bara förnamnet! Tur jag har nära hem, för det var väl inte det skönaste jag gjort. Traska omkring i öppna stövlar när det är både snö och minusgrader utomhus.

Imorgon skulle jag fått sovmorgon, men icke. Såg för bara en stund sedan att det faktiskt är dags för återbesök hos BM igen. Jag är inte särskillt nervös den här gången, antar att de bara skall mäta känna och prata. Precis som vanligt ungefär..

Jobbar eftermiddag & sen kväll, kommer med andra ord att bli en lång dag. Hoppas mina vader ger med sig! Kanske är det någon som har tips på hur man minskar dessa smärtor, bortsett från stödstrumpor?

Nu ska jag fortsätta ligga här & svälla en stund till tills filmen är slut. Hoppas min hallonbåt kommer hem snart, gillar inte att kämpa efter sömn utan honom.

,Godnatt.


2012-01-21
  23:32:18

Latmask

Låg & rullade omkring i sängen bra länge innan jag fattade ork & ta mig upp. Kom inte längre än till soffan, & ännu ligger jag fortfarande kvar. Jag borde ha tvättat idag, likaså städat alla rum från golv till tak. Men icke! Någon början på väggarna i prinsessans rum har heller inte blivit av, vi som skulle börja att måla om! Typiskt.

En maskin disk är nog allt jag åstakommit idag, det får duga. Kvalitetstid med min älskade är viktigare, minns inte sist jag fick umgås med honom såhär.

Två dagar fyllda av ledighet har gått fort & jag ljuger om jag säger att det skall bli skönt att vara tillbaka på jobbet imorgon. Jag får se det från den ljusa sidan, den 14:e mars blir jag föräldrarledig. Känns konstigt, men på ett fantastiskt bra sätt såklart! 3 veckor innan beräknad förlossning..

7:e april är hon beräknad ut till världen, vår lilla prinsessa. Många tror att jag som de flesta andra förstfödeskor kommer att gå över tiden. Vi får väl se, jag tänkte skriva upp era gissningar här i bloggen om ett par veckor. Den som gissar rätt får såklart världens största kram av oss, mig & prinsessan ;-)
Ja, & från käre pappa Tobiaz om så önskas. Hihi

Nu ska jag fortsätta att titta klart på kvällens film som kanal 4 kör, the day after tomorrow.

Puss&kram på er.


Dålig vinkel & rätt dålig bild, nåväl. Här i vecka 29!


2012-01-21
  13:01:37

Fru lycklig & herr virkare

Ligger i sängen, sådär lagom ruffsig & nyvaken. Smygtittar lite mellan varven på sockertussen som ligger brevid & virkar något med sina fötter, ja det låter åtminstonde som det. Han är rätt gullig när han håller på faktiskt, smaskar lite med läpparna sådär "nam nam nam" gör han också. Jag håller skrattet inom mig ett tag till, vill inte väcka honom..

Kendra ligger brevid mig på andra sidan, tätt intill bebis som bara kickar omkring allt våldsammare där inne. Jag tror det är hungern, vi båda är utsvultna! Snart blir det sen frukost, kanske till och med lunch. Vill att herr virkare skall vakna till först..

Kila, den andre gulletösen ligger fastklammrad omkring min hals, hon spinner och hon masserar mig med tassarna samtidigt. Det gör nästan lite ont, men jag är för trött för att agera. Hon vill bara morgonmysa, precis som vanligt. Börjar dock bli lite jobbigt med en blöt nos intryckt i örat mellan varven, snusk kisse!

Idag är jag ledig, hoppas dagen inte försvinner lika snabbt som den gjorde igår. Då han jag nämligen inte med så mycket mer än att vakna & sedan slå mig ned vid fikabordet tillsammans med Malin & Kajsa. Helt underbar dag hade jag! Dock räckte tiden som sagt inte riktigt till..

Nu ska jag pussa lite på gobitarna här, känner mig sådär lite extra lycklig idag! Det var ju inte igår direkt..

Åh vad jag älskar mitt liv! Hittade den här bilden från 2006 när jag rotade omkring i laptopen igår. Tänka sig att vi bara var barn då & tänka sig att jag fortfarande älskar honom lika mycket!


2012-01-20
  00:17:15

Gravid- trend

Ärligt talat, nog för att hormonerna får sig ett spratt lite då & då- så känner jag att att detta måste sägas här & nu! I varningens tecken, jag börjar bli så förbannat trött på folk och deras kommentarer om prylar, graviditet och förlossning. Jag vill inte lyssna på vad man MÅSTE tänka på när man väljer namn, Vilka bedövningar man skall välja bort vid förlossning, vilken Emmaljunga eller Brio vagn man MÅSTE ha. Jag struntar fullkomligt i hur ni hade gjort, eller vad ni gjorde för 20 år sedan.

Jag gör inte som alla andra, jag anser inte att man måste följa någon jäkla trend som nybliven mamma. Jag väljer det jag känner för och tycker är rätt. Förstår inte varför det måste sammlas sådan hysteri kring detta?

Vi har köpt vår vagn redan, det är varken en Emmaljunga eller Brio. Tydligen heter märket Takio Dou, och jag har tyvärr inte läst på så mycket om det. Vagnen är svensktillverkad och precis i den där klassiska stilen med mjuka färger och stora hjul som jag vill ha det!

Namnet på vår prinsessa är inte helt klart ännu, vi suger än på vårt lilla M. Fortfarande kan det bli något helt annat..

Förlossningen vill jag helst varken skriva eller prata om eftersom jag anser det vara enormt stressande, jag blir helt svettig och nervös av bara tanken..

Tack för mig, hej sålänge.

2012-01-19
  23:49:14

Vila

Jag förstår inte vad som suddar ut sömnen för mig! Nu har dessa problem pågått i över en veckas tid & jag börjar bli ganska så less på det. Varje natt sover jag antingen ingenting eller också har jag turen med mig och får max 3 timmar. Detta bidrar givetsvis till hemskt katastrofala arbetsdagar, motivationen försinner helt och ögonen bara rinner- konstant. Jag känner mig allt gnälligare över smärtan i mina ben och har lätt för att uttrycka mig fel mot kunderna. Hormonerna krigar mer än någonsin! Känns inte sådär väldans okej direkt..

Hur som helst så har jag sedan någon timme tillbaka plattsat mig rätt bra i soffan här hemma, det har vart en lång dag med härliga människor på mitt icke så härliga jobb. Funderar på att plocka fram glassen ur frysen & skära upp jordgubbarna snart, men förmodligen kommer jag hinna slockna innan jag ens funnit någon ork till att resa mig upp härifrån.

Nu ska den där John Blund minsann få sota för att han inte besökt mig på över en vecka! Jag har två dagar framför mig, fulla av ledighet! Tänker göra allt för att få sova bort den tiden, så det så.

Nu blir det mer mys med mina små tusseflarn här hade jag tänkt.
Älskar dom små liven, älskar dessutom att prinsessan kickar mig sådär riktigt hårt just nu. Oavsett hur obehagligt det än är.. 

Längtar något så fruktansvärt tills jag får ha henne i min famn..


2012-01-17
  23:48:39

Gullestol

Ligger nedbäddad i sängen, klappad och klar för ett besök av John blund. Han verkar dock ha kösystem idag, ett mycket långsamt sådant. Jag ligger förmodligen sist, sist i kön, precis som vanligt!

Spanar omkring lite efter inredning och pynt till prinsessans rum, förhoppningsvis skall jag & herr Tobiaz hinna måla om väggarna innan hon tittar ut. Jag funderar på färgen beige, eller ljusrosa kanske (?) Sängen är vit, och själva detaljerna ( spjälsängsskydd, sänghimmel, mobil, förvarning ) är i beige/vit- rutigt. Lite små lantligt med andra ord. Påminner om vagnen våran..

Själva tanken är att få det och bli ett svalt och avslappnat rum, jag är personligen inte så mycket för skrikiga färger så lika bra att hoppa det. Min magkänsla är toppen redan nu! Har hittat "teddy" tavlor i burriga brunbjörnsfärger och härliga träkrokar i prinsesskroneform med guldknoppar, det här kommer bli så bra. Det känner jag på mig! 

Nog om detta, en sak i taget. Vi har ju hundra andra saker som måste fixas först! Bland annat vill jag bocka av Babygym, babysitter och "miniapotek" från listan.

Här får ni se gullestolen prinsessan kommer får njuta i när vi är ute & far med bilen..
1500:- fattigare, trotts det ett fynd! Smakar det, så kostar det minsann.


2012-01-16
  00:44:37

Babylycka

Dagarna bara går och går & tiden liksom bara flyger iväg! Det känns som om jag inte riktigt hinner med, hinner reagera, agera och åstakomma något som jag borde gjort för länge sen. Jag menar, om knappt 3 månader blir vi tre här hemma, fem med mina små blåögda sockervaddstussar då. Det känns liksom overkligt, som i en saga ungefär. En saga som är för fin för att vara sann..

Hur mår jag då? Jo, graviditetshormonerna väl är ingenting att varken leka eller exprimentera med- det vet jag såhär långt åtminstonde. Jag mår aldrig illa direkt, men är oerhört känslig för lukter såsom från sopor och avlopp. Inte för att det brukar lukta gott i vanliga fall, men bara tanken får mig att vilja kräkas.

Ryggen verkar fortfarande vara hel, dock skiftar rätt rejält från dag till dag. Barnmorskan pratade om någon nerv som låg i klämm, verkar vara normalt men icke så skönt. Fötter & vader har börjat att svullna, vaderna är värst. Minns inte sist jag kände mig fin framför spegeln, längtar lite efter en solbrun och slimmad finare hud.

Alla rutinbesök hos BM (barnmorskan) har hitils gått som en dans på rosor, inte för att jag gillar sjukhusvistelser- utan mer för att allt ser så perfekt ut varje gång. Nästa måndag har vi tid igen! Ser fram emot att träffa henne, vår käre barnmorska Ellinor. Hon är både flippad, rolig och bra samtidigt. Hoppas ev. kunna ha henne med på min förlossning, jag tror hon skulle få mig att kunna slappna av ganska så duktigt jämfört med de andra surtanterna därborta. Hoppas, hoppas..

Jag vet att jag tjatar om det, men jag måste skrika ut det till er igen! Prinsessan sparkar och slåss där inne så hela min mage hoppas omkring, jag tyckersom sagt inte att känslan är särskillt skön längre, men när något strax nedanför > snett om naveln ploppar till, utåt, så blir man tårögd. Åtminstonde blir jag det.. hon lever & hon rör sig. Hon visar att hon existerar.

Det gör mig till världens lyckligaste.
Och inte blir jag mindre lycklig för att vi idag beställt vår efterlängtade vagn, om 5 veckor står den här hemma! Dessutom kan jag bocka av bilbarnstol från babylistan också, för det beställde vi nämligen i samma veva!

Skönt, skönt- minst sagt!


2012-01-14
  08:28:17

Ingen sömn

Otroligt, det gicks inte alls bra att försöka sova efter att jag släckte lampan inatt. Faktum är att jag fortfarande låg & rullade omkring när klockan ringde vid 6-tiden. Känns inte sådär jätteokej att jobba en hel lördag utan sömn, men det får väl gå för den här gången helt enkelt..

Jag har aldrig upplevt prinsessans sparkar så obehagliga som inatt, oftast njuter jag ju liksom. Nu ville jag bara slita ut henne därifrån..

Dags att kliva av bussen, hela kroppen skriker efter kaffe. Hela kroppen utom bebis då.. Hon har en tendens att ge mamma halsbränna efter en kopp eller två nämligen.

Hejsvejs sålänge!


2012-01-14
  02:05:43

Maghopp

Nu är klockan sådär ruskigt mycket igen, jag borde ha legat till sängs för flera timmar sedan. Frågan är ju bara hur lätt det är att sova när man är pigg som en lärka, och inte kan låta bli att stirra sig blind på magen som faktiskt hoppar sådär skrattretande mycket åt alla håll och kanter. Nog har hon mitt temprament, jag får också bokstavligen talat "spel" när jag upplever det riktigt trångt och tråkigt någonstans..

Lite drygt fyra timmar kvar innan klockan ringer, borde jag släcka lampan och göra ytterligare ett försök? Känner mig hungrig, vill ha kyckling med ris. Och currysås.

Imorgon kanske, Imorgon..
Godnatt!


2012-01-13
  23:43:53

Ljuva helg

Skönt med lite ledighet, har idag tillbringat mestadels av tiden i soffan- har inte haft någon ork direkt till något annat. Förutom våfflorna jag var uppe & knåpade ihop då..

Blogglusten går lite i vågor just nu, det har ni säkert märkt. Men jag lovar att försöka bli bättre på att hålla den vid liv, min kära dagbok.

Helgen ut nu då, massor med jobb. Sedan trampar jag stolt in i vecka 29 av min graviditet.. Det börjar närma sig nu & jag är sprickfärdig av förväntningar!


2012-01-09
  08:08:50

Kall natt

Mer än max två timmars sömn blev det tyvärr inte inatt, dels för att det som vanligt tog hundra år för mig att somna på ett ungefär, men också för att Kendra satte igång sin morgonsång redan vid 4-tiden. Ögonen var så pass svullna när det väl var dags att kliva upp så att jag funderade ett tag på att strunta i sminket. Känner fortfarande hur Kroppen trånar tillbaka efter sängen och kanelbullen som förmodligen ligger och snarkar skönare än någonsin..

Ny dag, nya tag! Idag borde det vara lite tystare på jobbet tycker man, men bäst att inte säga för mycket kanske. Vad jag vet så har skolorna satt igång och vettiga människor är väl tillbaka på sina jobb igen. Skönt! Hoppas jag..

Snuskigt kallt ute idag för övrigt! Enligt min smhi app är det närmare 10 minusgrader! Brr.. Bäst att värma upp sig ordentligt med en kanellatte eller två, för nu är det nämligen dags att kliva av bussen och rusa in till jobbet.

Ha en bra dag!


2012-01-08
  22:31:59

Godnattpuss

Ligger här nedbäddad för mig själv i soffan, ungefär som vanligt. Brevid mig har jag gosnosarna som är helt utmattade efter en hel dag med städ och skrubb här hemma, Kendra älskar att jaga golvmoppen & Kila springer alltid runt och runt eller fram och tillbaka när dammsugaren åker fram.

Småfnissar lite åt Bridget Jones dagbok som för övrigt rullar på kanal 8 just nu, det måste nog vara en av världens mysigaste filmer! Hon är så härlig, den där Bridget. 

Från det ena, till det andra. Jag borde strax krypa ned, är inte det minsta trött men vad har man för val när klockan redan ringer vid 06- tiden imorgonbitti. Jag är visserligen fortfarande för mätt efter all potatisgratäng och kött för att sova just nu, så jag får väl ligga kvar här och svälla en stund till..
 
Hoppas min kanelbulle kommer hem snart, jag känner nämligen att jag behöver en godnattpuss innan jag somnar.


2012-01-08
  15:02:43

Sovmorgon

Vad kan vara bättre än sovmorgon? Jag har legat & degat i sängen sedan 11 i förmiddags, hade aldrig någonsin slitit mig upp om det inte var så att både bebis & stormage skrek efter mat. Hade förskräckligt vidriga drömmar inatt igen, och vaknade med panik eftersom att jag faktiskt trodde att båda mina små sockerhjärtan ( Kila & Kendra ) var borta. Hemska tanke! Sedan drömmde jag även av någon anledning att jag och kusin Nadja blev instängda i någon minibod med hundra småungar och spädbarn utan mat och vatten. Vadå panik?

Idag blir det fortsatt plock & städ här hemma, som vanligt lär jag skjuta upp allt till så sent som möjligt. Men vad gör det egentligen, jag är ju trotts allt ledig. Avskyr att känna press och stress!

Nu skall jag faktiskt unna mig lite tid att läsa på om ledighet och sjukdagar såhär 3 månader innan BF.



2012-01-08
  01:51:18

Jag kunde inte låta bli


2012-01-08
  00:24:26

Jeansdrömmar

Stackars Kendra, hon bara jamar och åmar omkring hela tiden. Eftersom att jag själv håller på att bli knäpp av det, vågar jag knappt föreställa mig hur hon känner. Legat i soffan större delen av kvällen & kelat lite med henne, hon spinner & kurrar som ett litet lejon. Min lilla sockernos! 

Värmeljusen som jag tänt i hela lägenheten är påväg att slockna, det syns nämligen på lågan. Tiden har gått fort, på tv har det precis börjat någon film som jag missade att sluka namnet på. Den verkar dock helt okej! Jag förmodlar att det blir fortsatt tvmys här hemma i soffan ikväll, tillsammans med mina små hjärtan såklart. Tobiaz är som vanligt inte hemma, vilket betyder mer gottigott till mig!

På tal om gottigott, fy vad jag längtar efter att kunna bära jeans- eller en FIN tröja, snygga kläder över huvudtaget! Börjar tröttna på tights, strumpbyxor och stora koftor nu. Längtar tills prinsessan kommer så jag kan få börja kämpa bort lite överflöd av kilon, jag mår inte särskillt bra av min spegelbild just nu med ett syfte på ansikte, rumpa & lår. ( observera att jag inte nämner magen här ) Överarmar har växt och tuttarna är enorma! Inte ens fina underkläder kan jag ha..

Jag vet att jag ska bli tjock, att det liksom hör till- men gud vet vem som tycker det är särskillt bekvämt att rulla omkring tjock och svettig dygnet runt med fötter och vader stora som sackosäckar.

Dags att beställa hem den där söta blommiga overallen till prinsessan nu, hon förtjänar den mycket väl efter mammas enorma surerier ikväll!

 

2012-01-07
  14:49:44

Snäppet sämre

Idag känner jag mig som en snäppet sämre människa, jag vet inte om det beror på att jag är ledig och fortfarande inte fått något gjort här hemma- eller om det bara är en dålig dag helt enkelt. Har åtminstonde åstakommit en sen frukost och dragit igång en ( av förmodligen 4-5 ) maskin (er) med tvätt. Har så sjukt mycket att göra, men ligger bara här i soffan och gäspar. Jag orkar för gudsskull inte!

Kendra har börjat att löpa igen, jag vet inte om jag nämnt det vid något annat tillfälle. Men detta är alltså 4:e gången inom loppet av 5 veckor, hon skriker och hon sjunger här hemma i princip dygnet runt- och nu har hon även börjat att markera. Jag blir galen! alla gardiner är förstörda och jag har nu funnit fläckar på golvet. Har bokat tid för kastrering åt båda den 20/1, och hoppas att tiden fram till det går fort! Hjälper det inte, så måste jag börja att tänka om. Jag vägrar att göra mig av med henne, och bara tanken av det får mig att känna kalla kårar i hela kroppen. Men det funkar ju och andra sidan inte att ha en katt som kissar inne överallt och hela tiden heller..

För tillfället ligger jag och tittar på kläder åt prinsessan, det är så svårt att låta bli när det finns så förbannat mycket fint- men jag borde ärligt talat hålla igen. Hon har redan en halv garderob full av bodys,klänningar & accesoarer.


2012-01-06
  22:30:41

Fredagsfunderingar

Det blev som anat en mycket hektisk dag på jobbet, idolvinnarna var där & gjorde sin grej och gjorde sig väl hörda. Publiken kunde väl dock ha vart större, kanske var det Amarants semlor som fångade mer uppmärksamhet? Nej, nu var jag taskig- men det känns faktiskt som om hela eskilstuna vart hos oss och fikat idag. Bra på ett sätt, mindre bra på annat..

Det tog lite längre tid att komma hem än väntat, hade helt glömmt bort att bussarna gick som på en lördag idag. Inte för att det gjorde något, eftersom väl hemma tog jag tillfället i akt ( medan ögonen fortfarande var öppna ) att laga mat. Spagetthi med köttfärssås blev det, och något som det också blev var perfekt!

Vet inte riktigt vad jag skall sysselsätta mig med resten av kvällen, men mot förmodlan så blir det hemmamys med film och popcorn. Har tänt lite ljus och ligger redan i soffan, väl förberedd. Kanske somnar jag vilken minut som helst, kanske inte..

Det rycker som sjutton i hela magen på mig just nu, hon sparkar- enormt mycket! Jag vet inte om jag tycker att känslan är så skön längre, men det glädjer mig att hon vill visa att hon kan åtminstonde. Nu är det bara 19 dagar kvar till ultraljud nummer två, som skall utföras på tittut i stockhom. Min längtan är så jäkla enorm så ni förstår inte!

image description

2012-01-06
  01:27:03

Ordning & inreda

Nu har klockan råkat bli sådär väldans mycket igen. Jag har efter många "om & men" plockat iordning lite här hemma, bland annat trollat köket & vardagsrummet till glänsande rent. Nu slipper jag vakna till ett kaos imorgonbitti & kan åtminstonde slappna av till frukosten för en gångs skull!

Har legat i sängen och bläddrat bland en massa kataloger nyligen, fått massor med inspiration till mer att inreda här hemma. Barnrummet & köket ligger just nu i största fokus!

Prinsessans rum kommer att få bli ljust & lantligt- så lite rosa som möjligt. ( bortsett från vissa detaljer som faktiskt redan är pastellrosa, såsom hennes babysitter tex )

Nej, nu somnar jag när som helst! Godnatt.


2012-01-05
  08:43:08

Kattjävel

Har vart vaken sen strax efter 04 inatt, somnade väl omkring 01.30- känner mig som en levande död just nu ungefär. Ilskan börjar väl gå ur, men fortfarande är jag surare än det gröna äpplet jag åt igår.

Kendra har börjat att löpa, igen! Detta är med andra ord 3:e gången inom loppet av 5 veckor. Hon går dessutom runt och markerar överallt, mina gardiner är helt förstörda. Jag orkar inte, inte igen!

Efter jobbet idag tänker jag göra allt som står i min makt för att komma iväg till vetrinären & boka en AKUT tid för kastrering, om jag så ska behöva sluta tidigare! Hoppas det hjälper..

Dagens hyllning går till den kvinnliga busschaufören som just nu sitter & poppar spice girls i högsta volym på radion. Skönt med lite action på morgonen, precis vad jag behöver. Ett leende. Tack!

Dags att kliva av & skura lite golv nu då, längta efter lunch & jobbets pannkakor :-)


2012-01-04
  02:11:03

Babykoll

Klockan är långt över midnatt & jag börjar få lite smått panik över att ännu inte ha somnat. Jag har stora sömnproblem & kan varken finna någon som helst koncentration eller ens vara i närheten av att slappna av då jag kallsvettas mellan minutrarna. Benen dom bultar för fullt & bebis för sitt eget lilla liv där inne, samtidigt. Snart kommer Tobiaz hem från jobbet också, han ska väl som vanligt ställa sig och riva lite i köket innan han slänger sig på soffan och slår på tvn i någon timma. Har jag tur kanske jag somnar före 5. Jippieyey!

Känner mig glad över att under kvällen funnit prinsessans nya spjälsäng, online dessutom! Hon kommer att få sänghimmel & mysiga påslakan från samma sida. Kan knappt bärga mig! Det är trotts allt någon vecka kvar till lön..

Jag har även hittat en jättefin babysitter & ett babygym. Nu känns det som om vi äntligen kommit en bit på vägen! Äntligen.

Årets första semmla idag dessutom, mumsigt värre- minst sagt! Godnatt på er.


2012-01-03
  16:26:36

Störande

Vad irriterande, här har jag sprungit omkring som en tok efter jobbet och letat efter ett nätt & bra paraply. Tillslut hittar jag ett på h&m och köper det, påväg ut ur varuhuset kommer jag på att hårsprayen är slut. Jag trampar in på närmaste Lindex och ser som det första jag gör, en stor reaskylt där det står PARAPLYN NU 39:-, känner hur det kokar i hela mig..

Är jag möjligtvis den enda i hela världen som alltid har så mycket otur? Alltid är det något & alltid är det JAG!

Fick som vanligt jobba över idag, i mer än en hel timma faktiskt. Börjar bli jävligt trött på det där, att man aldrig kan gå när man slutar. Klockan springer ju iväg, & nu hinner jag knappast med allt vad jag egentligen borde! Vetrinären tex, dom har stängt nu- och jag som skulle boka tid till kastrering åt katterna. Irriterande..

Nu är det snart dags att kliva av bussen, & jag måste genast komma på vad som skall lagas till middag. Spaghetti & köttfärssås kanske?

Jag får suga på karamellen ett tag till tror jag visst..


2012-01-03
  08:05:58

Nyårsmys

De senaste dagarna har nästintill vart perfekta, åtminstonde tiden jag fått chans att vara ledig. Nyårafton spenderades som planerat ute på landet hos mor & far, trerätters stod på menyn & allt var bara allmänt stilla, lungt & skönt. Jag trivs verkligen där ute, på vischan..

I framtiden hoppas jag själv kunna ha min familj där.

Känns lite småjobbigt att trampa igång en ny arbetsvecka, magen den väger och jag känner mig inte alls smidig någonstans. Jag är förvirrad hela tiden och börjar få så svullna ben att skorna snart inte längre passar. Känns väl sådär..

Dags att traska av bussen nu då, in på Tuna & börja dagen med att skura lite golv. Huh..




Hej & hallå!
Mitt namn är Johanna Hedberg, eskilstunabo sedan barnsben & född den 29 mars 1990. Här bjuder jag er på min vardagsmeny ur livet som inredningsintresserad, gottegris & blivande mamma!

Varmt välkomna!